Erytritoli on luonnollinen sokerialkoholi/polyoli, joka on hyväksytty käytettäväksi elintarvikelisäaineena ympäri maailmaa. Erytritoli on lähes 70 % makeampaa kuin sokeri ja sitä käytetään suurena makeutusaineena. Erytritoli löydettiin vuonna 1848 ja se esiintyy luonnollisesti joissakin hedelmissä ja fermentoiduissa elintarvikkeissa. Erytritolin makuprofiili on hyvin samanlainen kuin sokerin. Se ei aiheuta hampaiden reikiintymistä ja sillä on korkein ruoansulatussietokyky polyoleista. Koska se on luonnollinen, se ei aiheuta sivuvaikutuksia ja maistuu lähes täsmälleen sokerilta ilman kaloreita.
EC-numero: 205-737-3
Molekyylikaava: C4H10O4
CAS-numero: 149-32-6
Uusi CitruSyn® on 100 % puhdasta ja alkuperäistä L-Citrullinia - erittäin tehokasta aminohappoa, jolla on uskomattoman laaja vaikutusalue. Se johtaa havaittavaan suorituskyvyn parantumiseen, hidastaa lihasten väsymistä, parantaa hapenottokykyä verisuonissa ja tehostaa lihaskasvua. CitruSyn® on puhtaassa muodossaan niin tehokas, koska se on markkinoiden ainoa L-Citrullin, jossa ei ole lisättyä malattia tai muita synteettisiä aineita. Tehokas monitoimija suorituskyvyn parantajien joukossa!
Enzym-Wied® N: Yhdistelmä mm. puhtaista kasvipohjaisista entsyymeistä, kuten bromelaiini, papaiini, lipaasi ja amylaasi, sekä viikunan (ficin), viinirypäleen siemenen (OPC) ja puutomaattiuute (tamarillo).
Tässä on pieni valikoima kymmenestä indikaatiosta, joissa entsyymejä on käytetty suurella menestyksellä:
I. Urheiluvammat:
Klassinen tapaus: Joku nyrjäyttää nilkkansa juostessaan ja saa ylänilkan ulkositeen repeämän. Ympäröivä kudos turpoaa heti ja sattuu hirveästi! Jäähdytys jääpakkauksilla tai kosteilla kylmäpakkauksilla on ensisijainen hoitomenetelmä. Jatkohoidon toteuttaa nykyään yleensä konservatiivisesti: eli ei leikkausta, mutta rauhoittamista. Kasvi- ja eläinperäisten hydrolaasien antaminen (kuten Enzym-Wied®:ssä) voi vähentää turvotusta ja merkittävästi nopeuttaa paranemisprosessia.